Boskan.net

Teràpies Integratives
Sent l'equilibri físic i emocional

Teràpies Integratives
Sent l'equilibri físic i emocional

El nostre equip està format per professionals de diversos àmbits, alguns dels quals compten amb més de 20 anys d’experiència. Junts, oferim la màxima qualitat en els nostres serveis, ja que el benestar de les persones és el nostre objectiu més important.

A la nostra associació, comptem amb grans professionals de l’educació i l’ensinistrament caní, la psicologia, la psicopedagogia, la integració social, la música, l’art-teràpia i la biologia.

Ens podem diferenciar per la fussió única que fem de les nostres teràpies, les quals podem combinar per oferir el màxim benestar possible als nostres usuaris.

En el cas dels Tècnics en Intervenció Assistida amb Gossos, cada membre de l’equip conviu i treballa amb el seu propi gos, es equips de treball estables que propicien el benestar de l’animal. D’aquesta manera aconseguim treure el màxim potencia de cada tècnic i cada animal, valorant i aprofitant les pròpies habilitats de cadascun d’ells i respectant també els seus límits.

Els nostres gossos han sigut provats per garantir la seva docilitat i total manca d’agressivitat. Tanmateix, cada animal disposa d’una assegurança de responsabilitat civil que faria front a qualsevol possible contingència.

Els nostres animals són revisats regularment per Veterinaris de la nostra confiança, que ens indiquen els calendaris de vacunació i desparasitació, ens aconsellen sobre hàbits d’higiene, salut i alimentació i verifiquen que els nostres companys de quatre potes es troben en òptimes condicions de salut per treballar

A qui ens dirigim

Les nostres teràpies estan dissenyades conjuntament amb altres professionals (fisioterapeutes, psicòlegs, terapeutes ocupacionals, psicopedagogs) per millorar la vida de les persones que atenem.

Promovem la salut física, psíquica i emocional mitjançant diversos projectes d’Intervenció Assistida amb Gossos (IAG) i Teràpies Energètiques, alguns dels quals han sigut desenvolupats per membres de l’equip, com són el SINERGY DOG, el SHIN SINGING o la música composada als concerts meditació.

Galeria